Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Въпреки всенародния линч Амбър Хърд се завръща в „Аквамен 2“

Напук на всички гневни фенове, искащи отстраняването ѝ, Амбър Хърд гордо обяви, че няма да напусне комиксовата вселена на DC, а дори напротив – се завръща за продължението на „Аквамен“. „Супер развълнувана съм от любовта и признателността на феновете към „Аквамен“ и че имаше толкова вълнение за Мера, което значи, че се завръщаме“, написа тя в изявление за Entertainment Weekly, цитирано от webcafe.bg

Актрисата, която трайно обвърза имиджа си със скандалното дело срещу бившия си съпруг Джони Деп, беше посрещната с множество гневни реакции от феновете. Причината затова е новината от миналата седмица, че студиото Warner Bros. поиска от Джони Деп да се оттегли от франчайза за „Фантастичните животни“, след като актьорът загуби делото си за клевета срещу британския вестник The Sun.

Съдът определи, че „по същество е вярно“, че е злоупотребявал с бившата си съпруга, а това удари тежко кариерата на звездата от „Карибски пирати“. Причината – загубеното дело за клевета срещу The Sun и тяхното заглавие „Побойник на съпруги“

Междувременно обаче това успя да генерира спрямо Хърд всенародна омраза, а в интернет вече има петиция с повече от 1 милион подписа, които настояват за нейното отстраняване от „Аквамен 2“. Според текста на сайта Change.org Хърд е „познат и доказан насилник“, който извършва „кръстоносни походи, за да съсипе кариерата на Деп в Холивуд“.

В своето изявление за EW обаче актрисата заяви, че „платените слухове и платените кампании в социалните мрежи не диктуват решенията на кастинг агентите, защото те нямат връзка с реалността“. Тя допълни също така, че единствено феновете са направили филма възможен и отново повтори, че е „развълнувана“ снимките да започнат през 2021 година.

Критиците й казват, че тя е известна повече със спорния си личен живот и най-вече с развода си с “карибския пират“ Джони Деп. Според тях Хърд трупа известност на гърба на богатите и популярни мъже, с които избира да се среща и сред които попадат не само Деп, но и милиардерът Илон Мъск например. Истината е, че Амбър действително има завиден опит в създаването на шумотевица около себе си, не задължително с добро. Хърд и Деп се разведоха през 2017 г., но мирът между тях продължи за кратко, след като актрисата написа статия в The Washington Post, в която описва от първо лице възстановяването на жените след случаи на домашно насилие.

„Приятели и съветници ми казаха, че никога повече няма да работя като актриса – че ще бъда в черния списък“, написа тогава тя с идеята, че Холивуд е създал култура, която защитава насилниците. През 2019 г. Деп заведе дело за клевета заради въпросната статия, което обаче в крайна сметка загуби миналия месец.

Междувременно двамата започнаха да вадят компромати един срещу друг: на запис със скрита камера например се вижда как Деп крачи из хотелска стая и рита мебели. От друг аудиозапис на телефонен разговор между двамата обаче става ясно, че в действителност Хърд е удряла Деп. Съдебната битка между двамата все още не е приключила.

През май 2021 г. бившите съпрузи отново ще се изправят един срещу друг в съда във Вирджиния, където продължава делото за клевета срещу самата Хърд и нейната статия за The Washington Post.