Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Димитър Рачков започва собствено тв шоу

Актьорът Димитър Рачков започва да води собствено шоу по Нова телевизия, писа „Галерия“, позовавайки се на свои източници медията. Според запознати предаването стартира през пролетта и ще бъде веднъж седмично, а негов продуцент ще е Маги Халваджиян. Освен че ще разсмива зрителите със своите скечове, Рачков ще кани като гости популярни личности. Това е и една от причините той да не води новия сезон на „Като две капки вода“, което се очаква да започне в края на февруари. Най-вероятно в предаването ще го замести неговият колега Герасим Георгиев – Геро, който се справи успешно с задачите си в „Маскираният певец“.

Рачков трябваше да започне собствено шоу по Нова телевизия още през есента на миналата година, което наложи рокади в „Маскираният певец“. Тъкмо затова на неговия стол тогава седна Геро, но предаването на Рачков така и не се завъртя в ефир.

Актьорът в момента няма други сериозни професионални ангажименти, след като показва успешното си „Забранено шоу“ зала „Армеец“ през октомври миналата година.