Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Слави Трифонов е фронтмен, Пеевски и Гергов спират Нинова.

Слави Трифонов даде заявка с поста, с който отказа среща с Корнелия Нинова, че няма да участва в коалиция с БСП. Всъщност няма новина, вече го е заявявал – няма да влиза в коалиция с БСП.
Играта е за протестния вот – Нинова искаше среща с шоумена-политик, за да го привлече в предизборния отбор на БСП и да блокира източването на периферен вот. Слави Трифонов отказа саркастично с препратката към котарака Леополд и „Ребята, давайте жить дружно“.

Корнелия Нинова направи тактическа грешка – изключи Георги Гергов, приятел на Слави Трифонов, а след това иска среща с шоумена-политик. И Гергов върна Ресто чрез приятеля си Слави Трифонов. Нинова обаче не се отказва – залогът е протестният вот срещу ГЕРБ, който отнема партията на Слави Трифонов от БСП, и атакува чрез Сашо Диков.

“Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова? Хората в интернет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Корнелия, значи си на брега на Бойко Борисов”, обърна към Слави Трифонов журналистът Сашо Диков по време на своето гостуване в шоуто му по телевизия 7/8.

Повод за директната реплика на Диков стана постът на Трифонов във Фейсбук, където той заяви, че не желае да участва в разговорите за честни избори, инициирани от БСП, тъй като Корнелия Нинова била „на другия бряг“.

“След тая ти комплексарщина срещу Корнелия би трябвало да се замислиш как да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, заяви Сашо Диков, цитиран от „Епицентър“.

Корнелия Нинова прави втора тактическа грешка след поканата към Слави Трифонов, след като беше изключила приятеля му Георги Гергов – с атаката на Сашо Диков вдига акциите на шоумена-политик и показва, че с протестния вот, който обира, може да я спре за властта.

Всъщност Слави Трифонов е само фронтмен, Делян Пеевски и Георги Гергов спират Корнелия Нинова в предизборния й щурм за премиерски мандат.

Тандемът „Пеевски-Гергов“ ще налее финансов ресурс, а Орлин Алексиев, гуру на шоумена-политик в изборджийските схеми, и Александър Сталийски ще организират предизборната кампания на „Има такъв народ“.

bgsniper.com