Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Виц: След като „оправи” БСП – Красимир Янков ще оправя България

Абсурдите в родната политика нямат край и граници. Бившата 1/2 от трагикомичния тандем Макс и Мориц /Красимир Янков и Гуцанов/ – превърнали БСП-Варна в бойно поле на егоцентризма си казва: „Ние сме политици от новата генерация, които се отделиха от БСП…..Ще покажем как ще променим бъдещето на България.“

Другарю, Янков какви политици от нова генерация сте вие? Точно вие, за когото бургаските социалисти бяха категорични: „„Този човек се е мяркал един-два пъти при нас. Преди референдума се завъртя един път и повече не сме го мяркали. Идва с костюми за по 1000 лева и обувки за 300 лв. и демонстрира високия си жизнен стандарт.”

Красимир Янков ще променя бъдещето на България?! В тандем с Цветан Цветанов – друг „герой“ на прехода, прочул се с ареста на Гуцанов и безпочвени обвинения срещу лекари. След като изпусна детската си мечта да стане лидер на БСП, ще оправя България. Но за разлика от другия от тандема Макс и Мориц, напусна БСП и направи нова партия. И бил политик от нова генерация?! Коя е тази генерация? На баровците-политици, които разчитат на корпоративна подкрепа? На брат си Янко Янков, свързван с групировката ТИМ? На Асен Дебелия, свързван с Моника Станишева?

Красимир Янков „оправи” БСП – сега ще оправя България – това е вицът на седмицата.

Станимир Петкова

barometar.net