Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Деси Радева „отбеляза“ една година мълчание в социалните мрежи

Странна годишнина отбеляза съпругата на Румен Радев – Деси, в социалните мрежи. Първата дама спокойно може да почерпи за пълно мълчание, защото толкова е минало от последната й публикация преди тя да се оттегли от светския и обществен живот в страната. Президентшата си взе „сбогом“ с последователите си във Фейсбук с песента на Любо Киров „Всички пътища водят към теб’. Тогава тя написа: „Успявате ли да запазите себе си? И душата си?“, а от отнесените й думи никой не заподозря послание за предстоящо оттегляне.

Твърди се, че тя е била посъветвана да се откаже от излиянията си в социалните мрежи, за да не вреди на имиджа на нейния съпруг. Мълчанието явно не е било достатъчно, защото Деси се покри и в реалния живот и мина в нелегалност. Тя престана да придружава съпруга си на официални събития и визити, а когато го правеше, избягваше телевизионните камери.

Макар да изглежда, че в живота на първата дама в последната година не се случва нищо, това не е така. От март 2019 до март 2020 имаше редица повратни събития в живота й: кончината на нейния свекър и баща на президента – Георги Радев, синът й Страхил от първия й брак с червения депутат Георги Свиленски се дипломира в Америка, а самата тя също завърши магистратура и взе диплома в специалност „Политически патологии на глобализиращия се свят“, пише Ретро.