Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сбогом! На психарския Национален оперативен щаб

Националният оперативен щаб, който месеци наред всяваше паника сред населението е разформирован. Щабът беше създаден със заповед на премиера Бойко Борисов в началото на пандемията през февруари 2020 година.

Няма нужда да цитираме всички изказвания на хора от щаба за чували с трупове, насаждане на масова психоза и страх сред населението. Звездата на щаба бе ген.Мутафчийски, облечен във военна униформа, който с видимо наслаждение всяваше паника и изживя своите 15 минути слава. Той и другите не спряха да говорят за пик на пандемията през пролетта на 2020 г. – първи пик, втори пик…докато дойде лятото и вирусът изчезна, заедно с пиковете в главите на Мутафчийски и другите щабисти.

Те се превърнаха в четци на цифри, на заразени, починали и излекувани. Кой им даваше тези цифри остава дълбока, военна тайна. Но щабистите няма да липсват на никого. Те изпълниха своята злокобна роля да наплашат хората,до степен месеци наред да не излизат от домовете си.

Вместо да ни информират специалисти вирусолози ни натресоха военни с униформи и единственият разумен глас на доц. Атанас Мангъров беше заглушаван и мачкан!

Сбогом НОЩ, сбогом Мутафчийски! Дано никога повече не се появите!

barometar.net