Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Има ли син, роден в Никарагуа Светослав Аргиров?

След години на спекулации и мистерии един от двамата братя Аргирови – Светослав най-после повдигна завесата около слуховете, че има извънбрачен син в Латинска Америка.

Брат Аргиров не може нито да потвърди, нито да отрече мълвата, но е категоричен, че не иска да рови в тази история и не планира да пътува до другия край на света, за да издирва детето си.

Шокиращата новина Светослав научил преди десетина години, но историята започнала през 1986-а, когато Братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка – Никарагуа и правят същински фурор. „Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от Националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно“, признава Светослав Аргиров.

Веднага щом напуснал Латинска Америка, българският изпълнител забравил за любовните си отношения с момичето. Докато един ден, както се разхождали с приятел в Москва, до него се спрял известният певец на салса Луис Енрике от Никарагуа. Той му обяснил, че журналистката родила момче.

„И аз много се изненадах. Никога по никакъв повод не ми беше споменавала за факта, че имаме дете. Но тогава бяхме волни птички и не се поинтересувах повече от темата за бащинството ми. Тя беше много свястно момиче и вероятно не лъже за това“ – споделя Светослав Аргиров, цитиран от България днес.