Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Костов, царя, Станишев, Доган, Нинова не са ли същите, като Борисов?

Български патент: Омразата към Бойко Борисов се насажда от хора, които са яли хляб от ръката му – Мая Манолова /станала омбудсман с негова подкрепа/, Христо Иванов – министър в неговия кабинет и Слави Трифонов /приятел, който поиска парцел в центъра на София и 50% от ГЕРБ/

Да не би Костов, царя и Станишев не бяха като Борисов? Нямаше ли край тях олигарси: Славчо Христов, Батко и Братко, юпитата на царя, начело с Милен Велчев, Спас Русев – които напълниха алчните си гушки, като пеликани?

Не беше ли Ахмед Доган, този който изстреля, че той разпределял порциите в държавата?

Не беше ли Корнелия Нинова, тази която топна синьо-червената си човка в Техноимпекс?

С какво Борисов е по-различен от тези персони,които уредиха роднини и приятели до десето коляно?
Че направи колаборация с Пеевски? Че имаше бизнес кръг около себе си?

Кой български премиер /без Жан Виденов/ е нямал олигарси в орбитата си? Кой премиер не е помагал на съпартийци, приятели, съученици?

Няма такъв.

Борисов не е идеален. Прекали с използването на Аз, аз, аз…построих и направих. Даваше излишни пари на уж бедната ни църква. Егото му нарасна и придоби гигантски размери. Но свърши работа. Това не могат да преживеят критиците му. 10 години му дишаха прахта на избори и сега жадуват за мъст. Но истината за неговата политическа смърт е силно преувеличена. Борисов е интуитивно, политическо животно и няма да напусне сцената без бой.

И не е по-различен от Корнелия Нинова, Станишев, царя, Доган, Корнелия Нинова и другите,които се правят на чиста вода ненапита.

barometar.net