Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Борисов: „Има такъв народ” няма да направят правителство, страх ги е

Най-лесно е да откажеш среща, защото там трябва да взимаш веднага решения. Връщаме мандата за съставяне на правителство. Това съобщи премиерът в оставка Бойко Борисов.

На такива срещи трябва да дадеш аргументи –„за“ и „против“. Гражданите видяха как би изглеждал наш кабинет в такава революционна ситуация, коментира Борисов.

Ако имаше разумна политическа класа, те щяха да разчетат какво казва норадът в изборите. Те казват – ГЕРБ трябва да е в парламента, под каква форма – не знам. ГЕРБ трябва да бъде контролиран. Хората казаха: „Много направихте, но и много трябва да промените“, каза той.

„Вчера видях как се метнаха на депутатските мерцедеси, първите решения бяха да си направят заплатите над 10 000. Върна се порочната практика да се гласува с чужди карти и то от „Има такъв народ“. Те още не знаят, че преките излъчвания носят риск. Вчера, това което приехте, е абсолютен абсурд за мен. Адвокатите на мутрите, мутрите си вкараха депутатите в парламента. До обед техните кантори ще работят и са в съдебната зала, това са големи кантори, а следобед привикват главния прокурор и главния съдия, да им се отчете по тези дела“, възмути се Бросиво.

„Да не говорим за лъжите за мажоритарен вот. Вие ще видите, че днес „Има такъв народ“, с цялата си безотговорност, оставили сме им най-стабилната държава за всички времена. Щабът си работи, а те поемат отговорност… Веднага се хвърлиха на Изборния кодекс. Приемете им всичко. Ако това е целта, да направят доживотно служебно правителство, това е пряка атака срещу демокрацията. Това са хора без опит, водени от омраза, безотговорни! Провалят всичко, до което се докосват“, каза още той.

„Има такъв народ” няма да направят правителство, страх ги е и няма да постъпят отговорно като нас, заяви Борисов и заръча излъчванията на пленарните заседание на парламента да се излъчват пряко максимално, за да се види какво се случва. Това са хора без опит, безотговорни, водени само от омраза, допълни премиерът в оставка, цитиран от tribune.bg