Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Плезещият се клоун Кубрат Пулев си намери мястото: щял да влиза в политиката

Виц на деня: Кубрат Пулев можел да създаде партия и да се кандидатира за президент?! Боксьорът, който стоя на един крак и се плези, докато Владимир Кличко го налагаше, като брашнян чувал, смята, че България има нужда от силно управление.

Пулев, който продължи с простотиите и след втория си мач за световната титла с Антъни Джошуа, мислел, че президентът Радев бил достоен опонент. Нашият герой е сънувал, че е Виталий Кличко /кмет на Киев/, но е забравил как след като изяде една гора бой, се изцепи на Джошуа: „Запомни кой съм аз!”

„Кой си ти?” – попита шампионът. Същото биха попитали и българите, които браха срам по време на мачовете му за световната титла.

Пулев! Ти не разбра ли, че мачовете за световната титла не е, като да събираш дългове в квартал „Люлин“? Още не си ли осъзнал, че с идиотското си поведение посрами България.?!

И си тръгнал да влизаш в политиката. А може би там ти е мястото: до други подобни типажи, които не знаят в кое измерение живеят и егото ги подтиква да се излагат постоянно.

barometar.net