Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Десислава ще бъде звездата на тазгодишния гей парад у нас

Десислава ще пее на тазгодишния гей парад в София. „С радост и гордост искам да ви съобщя, че на 12-ти юни ще подкрепя Sofia Pride 2021! Очаквам ви, за да се забавляваме заедно, а аз ви обещавам, че ще има много изненади и много лятно, цветно настроение. Защото всеки човек има правото да се забавлява, да съществува и да покаже същността си“, написа певицата.

Тя даде и интервю по повода, в което обяви:“ Аз винаги разглеждам хората като душевност. Никога не ме е интересувало с каква сексуална ориентация са или дали са от малцинство. Щастлива съм, че имам възможността да подкрепя тази общност на този специален ден за тях. Всеки човек има правото да се забавлява, да съществува и да покаже същността си“.

ДесиСлава признава, че в нейната артистична среда е обградена от много хора, които са ЛГБТ+. „Те са от най-креативните и умни хора, които познавам. Имало е случаи, в които съм усещала, че някой прикрива и не иска да се разкрие пред мен.

Тогава ми е ставало мъчно за този човек, защото съм правила всичко възможно да предразположа хората около мен да не се притесняват и да говорят спокойно за всичко, което ги вълнува и тревожи“. Преслава също обяви пред последователите си в социалните мрежи, че с удоволствие би пяла на такова събиетие. Галена вече пя на прайда преди идването на пандемията.