Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Кандидатът за депутат на СДС-Варна, доц. Медиха Хамза се срещна с граждани

Кандидатът на СДС-Варна доц. Д-р инж. Медиха Хамза се срещна с гражданите на Варна през вчерашния ден. С много настроение, положителни емоции и типичния за нея преподавателски подход, тя събра вниманието на младите хора в центъра на Варна.

Бяха обсъдени различни проблеми в образованието и развитието на младежта, и тяхната реализация. „Забелязва се желанието за пълна реализация по специалностите, които учат младите във Варна“, коментира кандидатът за народен представител. И допълва, че има доста сред младежите, които искат да останат в България и да участват в прехода и израстването на страната ни. Наясно са, че няма да е лесно, но искат да се борят, което искрено ме радва“, споделя още преподавателката в Медицинския университет.

„Възрастните хора, пък искат същото за децата и внуците си. Мечтаят и за достойно остаряване, с нормални доходи, с които да посрещат нуждите си и да не „тежат на децата си“.

Европейските ценности, пътят който България е поела е правилният. С правилната дясна и демократична политика, нормалните условия, добрата среда – инфраструктурна, социална и икономическа, стъпка по стъпка ще станем европейски граждани с европейски доходи. Това е била изначално винаги идеологията на СДС “,коментира още тя.

Моят ангажимент към младите хора, които все още са в редиците на образователната система е да работя за по-модерни и иновативни подходи и методики на обучение, новите технологии и нашите деца да не остъпват по нищо нито по степен на образованост, нито по реализация“ завърши доц. Д-р инж. Медиха Хамза, цитирана от dnesplus.bg