Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи ще разтвори сърцата на варненци на 26 юни

Под мотото „С обич за децата в памет на бащите герои” край Слънчевия часовник в Морската градина от 16 ч. служителите на закона ще се срещнат с варненци. Демонстрации на техника и екипировка ще допълнят преживяването на децата и публиката.
Най-мащабното благотворително събитие в помощ на семействата на пострадали при изпълнение на своя дълг служители на МВР се организира от Синдикалната федерация на служителите на МВР.
16.06.2021
Благотворителната кампания „С обич за децата, в памет на бащите герои“ ще насочи вниманието на варненци към съдбата на семействата на загинали служители на МВР. Организаторите от Синдикалната федерация на служителите на МВР в партньорство с Община Варна и с подкрепата на Grand Mall канят на емоционален празник жителите и гостите на града на 26 юни, събота, от 16 ч. до Слънчевия часовник в Морската градина. Кампанията се е превърнала в годишна традиция, тя е най-мащабната в подкрепа на децата и близките на загинали служители на МВР-Варна, и на полицаите, пострадали при изпълнение на служебния си дълг.
Акцията се провежда за единадесета поредна година, като преминава под патронажа на кмета на Варна Иван Портних. Своята благословия дава Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. Празникът се провежда с подкрепата на Община Варна, Варненската и Великопреславска митрополия и МВР-Варна.
Всеки може да подкрепи докосващата сърцата кауза още сега, като преведе средства в подкрепа на семействата на загиналите и пострадали полицаи в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340.
А преживяването на 26 юни ще е силно емоционално. Край Слънчевия часовник в Морската градина ще има звук на полицейски сирени и мощни мотори, със своите умения ще блеснат любимите на децата полицейски кучета, а служители на МВР – Варна, ще покажат специалната си екипировка и ще направят демонстрации на бойно-приложни техники. Малчуганите и техните родители ще могат отблизо да се запознаят с полицейската професия и да изразят съпричастността си към работата на професионалистите от МВР. Публиката ще зарадват изпълненията на участниците в детския благотворителен концерт.
Очаква се благотворителното събитие да уважат кметът на града Иван Портних, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, представители на МВР и Министерството на младежта и спорта. Кампанията „С обич за децата в памет на бащите герои” е единствена по мащаб в страната. През годините тя е била подкрепяна от Община Варна и районните кметства в града, от Grand Mall, Общински детски комплекс – Варна, Българския футболен съюз, университетите във Варна, много граждани и фирми.

barometar.net