Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Каракачанов: Трифонов, чегъртай каквото си искаш, но не закачай Родината си!

Лидерът на ВМРО, Красимир Каракачанов нападна остро Слави Трифонов в профила си във фейсбук:

Трифонов, чегъртай и изчегъртвай каквото си искаш, но ще ти кажа – не закачай Родината си България. Тя не е изчегъртана нито от Василий Българоубиец, нито от турския башибозук и еничари. Родината ни е с над 1300-годишна история и какви ли не пълчища са се опитвали да я унищожат.
Ти, заедно с брюкселските чиновници искате да направите същото. Да няма държава, българска нация и народ. Да ликвидирате семейството и вековните ни християнски традиции и превърнете децата ни в безполови джендъри. Градовете и селата да се напълнят с мигранти и ислямски фундаменталисти. Жените да тръгнат с бурки и фереджета, както е в днешен Истанбул, Брюксел, Виена и Париж.
Ти си „за“ това, но аз НЕ съм!
Аз съм за суверенна България, нация и народ. За българското християнско семейство с деца, майки, бащи, баби и внуци. За български род и култура. За Европа като съюз на нации и държави. Затова и подкрепих Орбан, Качински, Салвини и Льо Пен.
Моят девиз е България над всичко. Позицията ми е по повод интервю на Слави Трифонов пред френският вестник „Монд“. В него водачът на „Има такъв народ“ заявява, че е за трансформиране на Европейския съюз в държава вместо той да остане съюз на различни държави и че е против Виктор Орбан в действията му спрямо мигрантите и ЛГБТ общности.

barometar.net