Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Как се ходи при гръден хирург в болница Св.Анна – наръчник за идиоти

Диана Дочева, популярен специалист в областта на козметиката и кинезитерапията, разказва патилата си в болница Св.Анна във Варна в социалните мрежи:

За да се прегледаш с направление първо отделяш време и отиваш при личния си лекар. После отиваш в поликлиниката и ти казват че часове има за следващата седмица. Когато попиташ кога има свободен час ти записват часът в 13.30 в понеделник.
Отиваш, плащаш си прегледа и качвайки се на 3-я етаж виждаш 6 човека пред кабинета….. Всички чакат същия лекар като теб. Часът им е в 13.30. Лекарят започвал да преглежда в 14 часа!!!!!!! и викал идиотите от коридора по списък?!?!? МОЛЯ?
Слизаш отново на регистратурата и искаш обяснение как е възможно да ти запишат час от предната седмица за 13.30 след като лекаря започва да преглежда в 14 часа и защо?!?! още 5 човека имат час за 13.30 заедно с теб.
Не получаваш адекватен отговор от празната, малоумна физиономия която те гледа безизразно от зад гишето. Това което физиономията ти казва е че те по принцип часове не записват, всички идват в 13.30 и чакат…….
Не мога да си обясня от коя гледна точка това е нормално. Празния поглед от регшстратурата не знае също. Тя е тъпа, няма мнение, работата и е безполезна, затъпяваща и скучна. На нея така са и казали да прави.
Поликлиниката е задушна, там не се проветрява и все пак, ако си болен и трябва да се прегледаш и нямаш пари за частен кабинет, където е достойно да уважават времето ти, си принуден да седиш като пълен идиот в коридора пред кабинета, заедно с още 10 човека и да чакаш да ти дойде реда. А ковид? Там сигурно не може да се заразиш, ще си сложиш маската и си топ. Няма да умреш от ковид, защото ще умреш от нерви, смрад или топлинен удар докато чакаш.
Поне скандал им вдигнах на тия малоумни персони от регистатурата, та ме отпусна напрежението. Взех си шибаното направление и със спасена гордост си тръгнах от това противно място. Ще намеря поликлиника с подобаващо отношение, където ще си оставя парите. Жалко че другите 9 човека още седят и примирено чакат

Ева Константинова:
Добре, че не си дочакала и самия преглед. Минава точно за 5 минути със събличане и обличане. Но в частния им кабинет не е така, има персонално внимание. Не знам какви специалисти са, но прегледите им не струват. Ако отидеш пък зимата, ще хванеш настинка от студ, докато чакаш отвън.

Надежда Попова:
Точно миналата седмица бях в същата поликлиника, за абсолютно същия преглед. Имахме записани часове с майка ми седмица по- рано,беше ни казано, че докторът идва в 14ч. Умишлено бяхме пред кабинета в 13,30ч и вече имаше около 8 човека чакащи! Излишно е да казвам,че влязох към 15:30 и точно за 5 минути… Крайно разочарована съм!

barometar.net