Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Павлин Николов стана спонсор на Спартак Варна, иска отбора в елита

Спартак (Варна) обяви бомбастичен бюджет за новия сезон във Втора лига. Отборът ще разполага с 1,5 милиона лева, съобщи новият съсобственик на клуба Павлин Николов на съвместна пресконференция с Асен Миланов на стадион „Спартак“, информира varna-sport.com

„Другото, което мога да кажа, е че до ноември ще бъде завършен в цялостен вид стадион „Спартак“, както и направени двете игрища на стадион „Локомотив“. Мястото на Спартак е в елита, ние ще работим упорито за тази цел, но търпеливо и стъпка по стъпка.

Сега е важно да тръгнем добре във Втора лига и да се развиваме в правилната посока. Гарантирам, че бюджетът е обезпечен и няма да закъсняват плащания“, каза още Павлин Николов.

„Още от 7-8 години се оглеждах в Спартак, но тогава в клуба беше каша. От 3-4 години пък Асен Миланов ме загражда и най-после се съгласих да дойда при него в Спартак. Ние не сме специалисти, но ще оставим с футбола в Спартак да се занимават специалисти, а каквото се иска от нас, ще го осигуряваме. Имаме високи цели, дано сме живи и здрави, и всичко да е наред с бизнеса ни, за да ги постигнем. Ще бъда на всеки мач, оттук нататък ще съм и най-големия фен на тима. Средният ми син е много ентусиазиран, че вече съм в Спартак. С него сме обикаляли света, за да гледаме големи мачове. Сега няма търпение да се върне от Холандия, където учи, и да гледа Спартак“, допълни Николов.