Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Шон Пен: Ваксинирай се или няма да участвам в този сериал

Не само здравните власти са загрижени около овладяването на COVID-19 и повишаване на ваксинацията сред населението. Редица холивудски знаменитости приеха имунизационната кампания присърце, споделяйки снимки на ваксинацията си в социалните мрежи, но актьорът Шон Пен отива още по-далеч.

Звездата е заявил, че няма да участва в предстоящия минисериал Gaslit, ако колегите му и целият екип не се ваксинират срещу коронавирус.

В очакваната политическа драма за аферата „Уотъргейт“ Пен играе съществена роля – на главния прокурор Джон Мичъл, а Джулия Робъртс ще му партнира като негова съпруг. Очаква се поредицата да бъде излъчена по-късно тази година, освен ако снимките не се забавят заради ултиматума на Шон.

Актьорът не е никак доволен от изискванията за ваксинация, поставени от студиото NBC за последната им продукция.

Продуцентите са наложили задължителни ваксини само за служителите, работещи в „Зона А“, или тези, които са в непосредствена близост до снимачната площадка. Имунизацията на участниците е осигурена на самото работно място.

За Пен обаче предприетите мерки са недостатъчни и затова е наложил собствено правило – ваксиниране на абсолютно целия екип, независимо от позицията, по която работят.

Актьорът е предложил и да улесни условията за безплатната имунизация чрез своята организация с нестопанска цел Community Organized Relief Effort.

Преговорите все още текат, но надеждите са да се намери златната среда между условието на звездата и желанията на екипа, понеже Gaslit е сред най-очакваните продукции за тази година, чието забавяне никой не иска.

Политическият сериал се фокусира върху неразказаните истории на персонажи от аферата „Уотъргейт“ – от опортюнистично настроените подчинени на президента Ричард Никсън, до обезумелите фанатици, призоваващи към престъпления, и сведенията на репортери, които в крайна сметка разнищват целия случай, съобщава webcafe.bg