Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Адмирал Медникаров и генерал Румен Радев – почитатели на модерния PR

Неочаквано разкрепостяване показаха началникът на ВВМУ Н.Й.Вапцаров, флотилен адмирал Боян Медникалов и неговите колеги от ВМС. За кръстник на кораба Св.св.Кирил и Методий те поканиха актрисата Мария Бакалова, станала популярна с репликата си от филма Борат: Show me yore pu.ka! Дали г-н Медникаров е гледал филма, преди да покани Бакалова? Или може би скоро е чел Буковски или Хенри Милър? В техните произведения, сексуалната разкрепостеност диша от всеки ред, провокира и просветлява съзнанието на отрудения читател.

Светите братя Кирил и Методий сигурно щяха да бъдат поласкани, родна актриса, участвала в пропаганден и пошъл филм да е кръстница на кораб с тяхното име.

Но да не бъдем моралисти: все пак сме 21 век и PR-ът, дори и неадекватен не познава разумни граници.

Да не бъдем и черногледи: Да ни е честит, новият 37 годишен кораб, на когото предстои ремонт!

Да ни е честит и новият член на СЕМ, предложен от президента Радев: Соня Момчилова. Тази жена е известна с текстовете си на песните: Ще ти скъсам гъза, Мама на татко не дава и др. Момчилова е на светлинни години от таланта на Буковски и Милър, нейната фантазия е насочена към елементарното и грубото тълкуване на секса. Умопомрачителната Соня пише:

Мама на татко не дава, защото сме много деца, когато на татко му става мама го ръси с вода. /?!/

/Лични наблюдения ли ползва Соня или преразказани не става ясно/

В една дискотека танцувахме блус. Аз я обгръщах, като буйна лоза. На нея се спрях щото имам вкус и нежно и казах… Ще ти скъсам г.за!

Тук майсторството на Соня достига неподозирани висоти – тя създава свой, неподражаем стил в поезията.

Предполагам, президентът Радев /или поне жена му/ са почитатели на песните по текст на Соня Момчилова. Последната се появи във фейсбук, като пчеларка – неясна препратка към новата й роля в СЕМ. Ще бъде трудолюбива, като пчела, ще бъде пчелата-майка или ще убива търтеите? – или в нейната глава не е ясно какво точно ще прави.

Но президентът Радев и флотилен адмирал Медникаров знаят какво правят: модерен, тотален PR. Както се казва – няма лоша реклама, стига да ти споменават името.

barometar.net