Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джейк Джиленхол: Намирам къпането за по-малко необходимо

В Холивуд започна дискусия, свързана с това нужно ли е изобщо човек да се къпе ежедневно.

Актьори повдигнаха темата, която, естествено, доведе до реакции „за“ и „против“ в социалните мрежи и Великден до Коледа.

Първи се изказаха Аштън Къчър и Мила Кунис при свое участие в подкаста Armchair Expert на 27 юли.

„Не мия тялото си със сапун всеки ден“, коментира откровено Кунис, позната с ролите си.

Актрисата все пак открито допълва, че все пак мие лицето си два пъти дневно, както и редовно подмишниците, гърдите си и слабините си. По думите ѝ тези хигиенни навици идват още от детството ѝ, когато не е разполагала с топа вода.

При съпруга ѝ Къчър, познат с That 70s Show и последните сезони на „Двама мъже и половина“, ситуацията не е много по-различна.

„Мия подмишниците и слабините си ежедневно и нищо друго“, обясни актьорът в същия подкаст. Допълва, че след тренировка плиска „малко вода“ върху лицето си.

Тази нагласа очевидно се прехвърля и на грижата за децата им – 6-годишният Уаят и 4-годишният Димитри. Кунис посочва, че не е от родителите, които са къпали новородените си отрочета. Къчър допълва, че си имат система – ако видят мръсотия по децата си, ги почистват.

„Иначе няма смисъл“, коментира актьорът.

Изказванията им доведоха до вълна от коментари, към които вече се присъединяват и други знаменитости. Актоьрът Джейк Джиленхол („Дони Дарко“, „Принцът на Персия“, „Лешояда“) също е в лагера на скептиците, стана ясно след негово интервю за Vanity Fair от началото на август.

„Все повече и повече намирам къпането за по-малко необходимо, понякога. Също така мисля, че има цял един свят на некъпане, който може да е наистина полезен за грижата на кожата ни, и че се почистваме по естествен път“, обяснява актьорът.

Той обаче е верен поддръжник на други хигиенни навици.

„Вярвам, защото Елвис Костело е прекрасен, че с добри обноски и лош дъх няма да стигнеш доникъде.

Ето защо [мия зъбите си]“, допълва Джиленхол, цитирайки песента на Костело New Lace Sleeves.

Дни по-рано Кристен Бел („Вероника Марс“, The Good Place) разкри, че със съпруга ѝ преди къпели децата си ежедневно, но след това спрели, защото „забравили“.

„Голям фен съм на това да изчакаш вонята. Усетиш ли миризма, това е начинът на биологията да ти каже, че имаш нужда да се почистиш“, коментира актрисата в предаването The View, информира webcafe.bg