Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Честит рожден ден на д-р Янко Станев!

Днес областният лидер на СДС-Варна, д-р Янко Станев празнува рожден ден.
Със своята експертиза, интелект, трудолюбие и отдаденост д-р Станев е познат на много хора в морската столица, като част от добрите решения за живота на града. Приносът му за Варна е огромен. Любовта му към града е безгранична, затова е посветил последните три десетилетия на работа за добруването на морската столица.

Малко са хората, които могат да се похвалят с това, че 30 години са на политическата сцена.

Колоритен, можещ и окичен с мъдрост, той дава всичко за града, който толкова обича. Дава много и на хората, докоснали се до личността му, до неговата същност. Няма отблъсната ръка, протегната към него за помощ, няма човек, който да не е научил на нещо.

Д-р Станев е институция в града, в името му се събират в едно част от историята, облика и сърцето на Варна. Човекът, който отива пръв на работа в общината и си тръгва последен. А за дейността му се знае толкова малко…

Той е от малкото хора, които след толкова дълга политическа кариера, има зад гърба си доверието на хиляди варненци, на хиляди членове и симпатизанти на синята партия СДС.

Честит рожден ден, д-р Станев!

Като доктор, а и като човек, знаете, че няма нищо по-ценно от здравето. Желаем Ви да бъдете здрав. Да не губите никога себе си, да запазите онази сила, която дава енергия на толкова много хора. Пожелаваме Ви да сте все така обичан, макар и не от всички. Ако всички Ви обичат, значи, че нещо не вършите както трябва.

Пожелаваме Ви добри приятели, Вие имате достатъчно, но нека са истински и в думите, и в делата си.

Пожелаваме Ви дълга политическа кариера, защото Вие сте от малкото хора, които знаят истинското значение на думата политика и че тя не е за всеки. Нищо, че много кандидати има.

Пожелаваме Ви повече време за обичаните от Вас хора, а те не са малко. Вие обичате дори и предателите си. А само силните хора умеят това.

Пожелаваме Ви дълъг живот, защото Варна има нужда от Вас!

dnesplus.bg