Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Въпрос към Кацаров: Секструженичките трябва ли да носят маски по време на работа?

Въпрос към здравния министър Стойчо Кацаров: Защо още няма издадена заповед уж нелегалните, /но всъщност легално работещи/ хиляди сексуални труженички в България да носят или да не носят маски по време на работа? И ако трябва да носят маски, а не го правят кой ще ги глобява?

В Швейцария Планът за възобновяване на индустрията, подготвен от организацията ProKoRe предполага половите позиции, които позволяват безопасно разстояние между лицата на партньорите, като „кучешки стил“ и „обърната с гръб каубойка“, за препоръчителни. Тези позиции намаляват и риска от предаване на вируса чрез водни капчици. Наръчникът за „секс по време на пандемия” препоръчва проститутките да носят маски по всяко време. Ръкавици, презервативи и дезинфектанти също ще бъдат осигурени в бордеите и контактът ще бъде ограничен до 15 минути.

И още към Кацаров: Ако ваксините срещу Ковид, които рекламирате и с които искате да се боцнем са толкова безопасни, защо ние носим отговорност за последиците от тях, а не фирмата-производител? При другите изпитани ваксини не подписваме декларации, в които поемаме цялата отговорност.

barometar.net