Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Роналдо: Ако искате да успеете трябва да обичате клуба си до дъното на сърцето си

След 12 години в Реал Мадрид и Ювентус Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед. Суперзвездата бе много близо до това да подсили градския съперник на „червените дяволи“ Сити, но решителна асистенция на сър Алекс Фъргюсън помогна на Юнайтед да си върне един от най-обичаните футболисти от феновете през новия век.

Кристиано направи паметен повторен дебют за „дяволите“, разписвайки се на два пъти за успеха с 4:1 над Нюкасъл на „Олд Трафорд“ през уикенда. А медиите на Острова съобщават, че е произнесъл пламенна реч преди двубой със „свраките“.

„Речта на Роналдо бе много силна и повдигаща духа. Цялата група от играчи и треньорският щаб слушаха в мълчание“, разкри пред таблоида „Сън“ анонимен източник от Юнайтед.

Ето и думите на португалеца:

„Завърнах се в Манчестър Юнайтед по две причини. Първата е, че обичам клуба. Втората е, че обичам манталитета на победител, с който се характеризира клубът още от юношеските нива. Не съм дошъл, за да бъда мажоретка. Ако искате да успеете, момчета, трябва да обичате клуба от дъното на сърцето си. Трябва да ядете, спите и да се борите за този клуб. Независимо дали играете или не, трябва да подкрепяте съотборниците си и винаги да давате 100% от себе си за клуба.

Тук съм, за да печеля и нищо друго. Победите ни носят щастие. Аз искам да съм щастлив, а вие?“

В този момент съотборниците започват да аплодират звездата, след което Кристиано продължава:

„Всички вие сте невероятни играчи и аз вярвам във вас, в противен случай нямаше да се завърна. Ако давате всичко от себе си, феновете ще ви подкрепят. Искам просто да създам манталитет на победител, така че когато се оттегля, този шампионски манталитет ще остане и тази група играчи ще доминира във футбола така, както сме го правили в миналото. Ще дам най-доброто, на което съм способен, но се нуждая и от вашата подкрепа. Готови ли сте за битка? Готови ли сте да оставите всичко на терена?“

webcafe.bg