Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Георги Тошев пенсионира Лили Иванова

Всичко има начало ….и край! Кога …и как… – написа във фейсбук журналистът Георги Тошев и после премахна думичката Край. Става дума за концерт на Лили Иванова в Пловдив, на който е присъствал. Постът му извади от нафталина всички почитатели и не такива на Лили Иванова. В дискусията се включи и композиторът Митко Щерев, който има стара вражда с певицата и е забранил да пее негови песни:

Г-н Тошев е бил на концерт на Лили. Тя пяла фалшиво и той го споделя. Той споделя нещо, което е 100% вярно. Защо някой от Вас го нападат за мен е необяснимо. Музиката е добра или посредствена, а певците пеят чисто, или фалшиво. На този концерт Лили е пяла фалшиво. Тя имала само музиката пишат някои от Вас. Ами да беше осиновила едно дете. Аз имам три дъщери две внучки и двама внуци и съм най-щастливия човек.

Ася Згурова, която е била на концерта в Пловдив допълва:

Георги Тошев, напълно споделям мнението Ви. Бях на концерта снощи и съм изумена от поведението на Лили Иванова. Това не беше сценично поведение, то беше едно постоянно мрънкане, махане към озвучителя, прескачане на фрази, общо взето все едно бяхме на репетиция. Професионалист с опит няма да позволи публиката, особено сърдечна публика като пловдивската, да разбере, че има проблем. Ще се справи някак със ситуацията – дали ще опита да пее при създалата се ситуация без да се издава, дали пък ще направи техническо прекъсване за 10-15 минути, за да се изглади проблемът, но все някак ще излезе от конфузната ситуация, за която в края на краищата тя и екипът й са виновни. Имало е генерална репетиция или поне проби, няма как да не. Все пак местата бяха продадени на 120%.
А краят на концерта беше просто абсурден, да не кажа крайно обиден за публиката. Без да има индикации, че приключва, след една от песните просто си излезе и привика оркестъра също да излиза. Видно беше, че не беше приключила по програма, защото музикантите и бек-вокалистките стояха като в небрано лозе на празната сцена. Хората не вярваха, че така, без бис, е приключило, и поне 15 минути викаха „Още!“, докато накрая започнаха да се разотиват.
Тъжно, много тъжно е, когато нямаш уважение към публиката! Да си примадона е добре, но да си такава с качествата си, не с капризите.

Кристина Ташева:

Много отдавна се отказах да ходя на нейни концерти, беше след един концерт в НДК, на който си прелистваше защото не помни текста, всички нейни песни бяха с нови аранжименти, които не харесах, а най- хубавите заради Митко Щерев не изпя!

barometar.net