Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Коцето се жали, че е подслушван, депутат го пита откъде знае

Костадин Костадинов/Възраждане/ се жали във фейсбук, че през лятото на 2020 г., в разгара на протестите 960 човека са били подслушвани – така му казали депутати. Той, разбира се е в челните места на подслушваните.
Коцето е убеден, че непрекъснато се наблюдават офисите на Възраждане, а вчера имало и полицейска кола пред дома му. Той заплашва, че виновниците за подслушванията ще бъдат вкарани в затвора, но в дискусията се намесва бившият депутат Стела Николова. По-късно, Костадинов премахна от стената си комуникацията със Стела Николова.

Според нея не би трябвало да е уведомен от народни представители, че е бил подслушван, защото това е нарушение на закона /списъците са засекретени/.

Николова допълва: Вчера НС прие доклада на комисията за подслушване на протестиращи.
Заседанието бе закрито, защото информацията е секретна.
Пита се в задачата откъде г- н Костадинов знае, че е в този списък от 132 – ма след като не е народен представител? Дали знае изобщо или спекулира?
Само народните представители имаха достъп до него с разрешение на председателя на комисията до вчера, когато бе изчетен в зала, но всеки от депутатите е подписал декларация за неразпространение на класифицирана информация.
Още по- грозни са нападките срещу членове на Да, България и внушенията, които се правят.

barometar.net