Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ще окачи ли микрофона на стената Лили Иванова?

Тошев и Лили Иванова преди концерта в Пловдив

Проблеми с озвучаването на концерта на Лили Иванова в Пловдив предизвикаха журналиста Георги Тошев да напише, че всяко начало има край. Очевидно става дума за края на кариерата на Лили Иванова. Тошев е категоричен:

Никой не оспорва таланта, характера и гласа, но човек трябва да внимава какво и как го прави, когато е Лили Иванова! Искрено се надявам да не сте били сред публиката тази вечер … В Пловдив нещата не бяха на нивото на перфекционист като Лили Иванова….И годините не са извинение за артист, който е решил да бъде на сцената! Те са отговорност пред публиката, за да те помни във форма…

Не е ясно дали след тези изказвания Лили Иванова ще прекрати кариерата си, но проектът, който е замислил Тошев с нея едва ли ще види бял свят. На въпрос: Има ли някой, който да ви е отказал да станете негов биограф, да бъде обект на ваша книга или филм? – Тошев отговаря:

  • Не. Но не съм постигнал още консенсус с Лили Иванова – имам проект, свързан с нея, който е почти
  • готов, но трябва да реша кога и как да го експонирам, защото искам тя да е щастлива с това. Така че един ден – не знам точно кога, със сигурност ще прочетете и ще видите моя проект с Лили Иванова, защото тя също е от много големите, за които искам да разкажа.

Журналистът от списание Биограф, Георги Неделчев не закъсня с реакцията си, след поста на Тошев за Лили Иванова:

Забавно е как низвергнати или пренебрегнати от Лили Иванова журналисти и журналистчета (умалителното тук нека се тълкува по повече от един начин) се консолидират при всеки удобен повод, а даже и без повод. Могат спокойно да се съберат на една маса и да си пуснат някое парче на Слави или на Митко Щерев за утеха – например „Ще полудея баси майката какъв живот живея“ или „Осъдени души (версия на Митко)“.

На другия полюс е колегата Антон Стефанов: Георги Тошев е прав! Точка! Феновете са заслепени от хората, които харесват и нямат реален поглед. Феновете идеализират, но идолите им далеч не са идеални! Жалко е, когато един човек става гротеска на самия себе си. Именно от това Жоро иска да спаси Нея!

barometar.net