Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кирил Добрев: Нинова е като африкански президент, на който народът му или бяга или стои

БСП имат кандидат за президент- това е президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Това каза по БТВ социалистът Кирил Добрев.

Борисов и Нинова са като близнаци по начина, по който говорят. Затова отказват да гласуват за тях. Ние имаме кандидат за президент. През април се класирахме трети на изборите и отчетохме като грешка, че не сме подкрепили нашата кандидат-президентска двойка. И това веднага се случи. Към днешна дата няма решение за тази номинация. Сега ще стартираме сигурно нова кампания. Още 20 кампании да има за номинации, най-много ще са за Румен Радев.

Тези събрания са проведени отдавна. Днес има задача-номинирайте кандидати за президенти. Те ще преповторят решенията си. Тук резултатът ще е един-Румен Радев и Илияна Йотова. Евтин театър. От това губим като партия, защото се занимаваме с неща, които не са дневен ред. Това решение е факт. През 2016 година най-много номинации имаше за Мая Манолова. Радев беше втори. Но НС гласува за Радев.

Тези, които сега се занимават с тази работа, не разбират материята. Ако трябваше аз да взема решение, щях да издигна силно партиен кандидат, ако съм на мястото на ГЕРБ.

Радев и символ на промяната. Хората искат тази промяна. Предполагам, че кандидатът при ГЕРБ ще бъде известно лице или някой кмет.

Кирил Петков и Асен Василев са продукт на това, че тези три партии на промяната се скараха в парламента и оставиха вакуум. Тези двамата са флексабилни, имат нюх и напипаха тази свободна ниша. Ако те получат висок резултат, виновни ще са БСП и ГЕРБ. Последните се усетиха и спряха да критикуват проекта им. Но ние оставаме амбициозни в това да го правят.

Чудя се от толкова партньори на БСП как са избрали Екогласност. Може да са получили нишан, че може да се води разговор. Десни хора да търсят лява партия за политически проект, нещо не ми се връзва.

В КС имаше битка дали да влезе АБВ. Става дума единствено само за постове и за разделяне на субсидията. Не познавам Петков и Василев. Ако стои Прокопиев, защо търсят „Екогласност“? Нелепо е. Ако Радев искаше да има партия, той щеше да я направи преди месеци. И тя щеше да е спечелила парламентарни избори и щеше да има правителство. Радев е на гребена на вълната.

Нинова стана абсолютен лидер-нещо като африкански президент, на който народът му или бяга или стои. За 2 избора загубихме 600 000 гласа. Тя ще стои пожизнено там. Ние имаме шансове да сме втори и четвърти. Имам емоционален шок, защото преди изборите се караме с потенциалните си партньори. Ето сега с Кирил и Асен. Винаги си мисля, че Харвард и Сорбоната могат да намерят общ език.