Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Певицата Боряна Георгиева: Никога не е късно да излезеш на голямата сцена

Певицата Боряна Георгиева, която на 54 години се включи в надпреварата „Гласът на България“ разказа, че във Варна има много талантливи хора. „Сигурно е от морската сол и йодните изпарения. Сутрин – не само от йодните изпарения“, коментира със смях варненката. Така тя обясни изборът да влезе в отбора на Дара, която е също от Варна.

„Никога не е късно да излезеш на толкова голяма сцена, това не е 5 на 20, това е цяла България“, това каза Боряна, която е дъщеря на кап. Георги Георгиев, първият българин извършил околосветска обиколка с яхта.

„Когато баща ми стана известен в целия свят, бях много малка. Тогава се наложи да науча да живея със славата, както и да разпознавам лъжата. Броят на приятелите ми изведнъж много се увеличи“, разкри Боряна Георгиева. Пред Сашо Кадиев тя разкри как е преживяла смъртта на баща си, когато е била на 13 години, а по-късно и на майка си, която си е отишла само на 50 години. В емоционален разговор Боряна сподели, че когато самата тя е била на същата възраст, е трябвало да преживее операция от същия онкологичен проблем, който е погубил майка ѝ. Тя е била свикнала с мисълта, че няма да оцелее, но е успяла да се пребори с болестта. Това ѝ дава сили и смелост да участва в музикалната надпревара „Гласът на България“.