Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.10.2021
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Община Долни чифлик организира фотоконкурс „С красотата на природата през границите“

От няколко години нашата община Долни чифлик поддържа активни партньорски отношения с полската община Изабелин. В историята на това сътрудничество е записано изключително успешното участие на наши ученици в Математически конкурс на партньорските общини на Изабелин, както и други събития.
През тази година Изабелинската асоциация на побратимените градове и общини организира фотоконкурс „С красотата на природата през границите“, в който жители на община Долни чифлик и на другите партньори на Изабелин са поканени да участват.
В условията на почти двегодишна пандемия тази асоциация е намерила как да свърже поне виртуално няколко общини от различни краища на цяла Европа. Към нейната покана се присъединявам и аз.
Моля, изпратете до 10 октомври 2021 г. включително свои снимки на природата в община Долни чифлик на адрес obst_dchiflik@mail.bg!

С условията на фотоконкурса можете да се запознаете на официалния ни сайт на адрес: https://dolni-chiflik.acstre.com/currentNews-752-newitem…, както във фейсбук профила на общината „Новини от Долни чифлик“ – информира кметът на община Долни чифлик Красимира Анастасова, желаещите да участват в конкурса.