Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Колко още корекции? Дани Петканов с още една на лицето

Даниел Петканов не се задоволил само с нов нос, а е пипнал и брадичката си. Репортерът е коригирал и хармонизирал долната част на лицето си, пише „Уикенд“. Мъжът на Александра Богданска става все по-суетен и е решил да се тунингова стабилно. Заедно с операцията на носа Дани е пооправил и брадичката си.

„Реших, че така и така лягам под ножа. Или ще го направя сега, или никога“ – аргументира се Петканов. Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа интервенция, при която се хармонизира долната част на лицето в областта на брадичката, като се нормализира формата и големината. Това се постига чрез използване на биосъвместим имплант и последващото му фиксиране с титаниеви винтове. Шевовете на Даниел са в устната кухина и той вече се чувствал добре. Много от феновете обаче го вземат на подбив, че става за смях заради пари.

Жена му Александра пък е със силикон и доста разкрасителни процедури – филър в устните, скули, оформена брадичка. Повечето неща са направени безплатно в столична клиника, чието рекламно лице е моделката.

Какво още имат да разкрасяват тези двамата? Май освен гениталиите, нищо друго не им остана.