Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сериалът Братя – тъп, скучен и потискащ, но заченат с любов

В момента по Нова телевизия върви невероятно тъп сериал със заглавие Братя. Жена ми го гледа, за да видела докъде ще стигне в тъпотията си, било й интересно. По принуда го гледам и аз.Сюжетът е банален, диалозите фалшиви, а актьорите играят ужасно. Най-вече Йоанна Темелкова и шефът на полицаите. Актрисата преиграва неистово, дразни с фалшивите си емоции, достойни за любителски театър от Възраждането. Тя би паснала в спектакъла Многострадалната Геновева, не в съвременен сериал. Шефът на полицаите респектира с безизразно лице, тотална липса на емоция и безличност. Хванат от улицата ще се справи по-добре с ролята му. Но не така мисли режисьорът Ники Илиев /също ужасен актьор, но с богата майка/. Той се е доверил на двамата хубавци и на още двайсетина некадърни актьори.Изключение правят младият хакер,приятелката му и по-младия брат. Какво прави в този сериал Христо Шопов не е ясно. Най-вероятно е излязъл да разхожда кучето си, предложили са му ролята и е приел. После между две разходки снима и се прибира у дома.
И тук идва интересният момент.
Въпреки, че сериалът е тъп, личи, че е правен с желание. Некадърен,но заченат с любов. И се питам: Кое е за предпочитане? Лъскав холивудски филм, направен по всички стандарти, но бездушен полуфабрикат или български филм – тъп,скучен и потискащ, но направен с ентусиазъм? Ако ме питате бих избрал Братя, за да видя докъде ще стигнат в безпомощността си създателите му.
Но всяко търпение си има граници. Ако тези некадърници решат да правят 4-ти сезон със серийки по 30 минути,от които 10 са реклами ще избера добрия, стар Холивуд.

Иво Югов

barometar.net