Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Красен Кралев:Винаги сме подкрепяли моторните спортове и ще продължим да го правим

Мотокрос с преодоляване на препятствия през пресечена местност събра близо 50 братя на вятъра от цяла България с кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС- Варна. Grand Prix Девня беше най-атрактивното и екшън събитие на две колела за този сезон. За неговата организация съдействаха кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС-Варна проф. д-р Костадин Ангелов, Красен Кралев, Павел Христов, Славена Точева и адв. Бранимир Балачев.

Рев на мотори, аромат на бензин и уникални емоции! Мотокрос надпреварата в Девня беше страхотна!- сподели Павел Христов.

„За мен, приятели е чест, всички да сме заедно. Скоро не съм откривал спортно състезание, но дай Боже, с ваша подкрепа, късметът да ни тръгне! Винаги сме подкрепяли моторните спортове и ще продължим да го правим. Тук виждам не само младежи със сурови погледи за победа, но и млада дама, която е с бензин в кръвта, нека я аплодираме”, призова в приветствието си Красен Кралев, бивш спортен министър от кабинета „Борисов”.

Гайдарят Никола Георгиев изпълни химна на България, а след това под негов съпровод игпа ръченица основният домакин на Мотополигон–Девня Веселин Маринов, който стана № 1 в класацията на мх ветерани 45 +. , съобщава dnesplus.bg