Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Главорези и канибали се борят за кокала

На черния фон от шоковото поскъпване на всичко в ошушкана България /тоягата се вдига, но щом мечката скача, значи може и още/, на ужасната епидемия и простотията българска да не се ваксинираме, на предизборната кампания в която участват поредните устремили се към кокала, като: опуления енергиен вампир Асен Василев и полиетиленовото юпи Кирил Петков /на тези двамата на мутрите е изписано,че са лъжци и измамници/, самоизчистилият се с белина Цветан Цветанов, самодоволният Марешки, злобният и отмъстителен Необединител Румен Радев, наглата Корнелия Нинова, восъчният експонат Карадайь, мощно влезлият в критическата Бойко Борисов, изтрещялата Луна и други подобни си спомних думите на великия писател Хенри Милър:

Хенри, думам си, все още си млад, голишарче си и ако им се оставиш да те хванат за топките, ще си пълен идиот, защото си по-добър човек от всички тях, просто трябва да се отърсиш от погрешните си представи относно човечеството. Трябва да осъзнаеш, Хенри, момчето ми, че си имаш работа с главорези, с канибали, само дето са облечени, избръснати, напарфюмирани, но иначе са си те – главорези и канибали.

Това е: хванали са ни за топките и няма да ни пуснат, докато не се наплюскат и не уредят родата си до девето коляно. Дума не вярвам от захаросаните им простотии за промяна! Няма промяна, няма и да има в близките 1000 години в България! Тези канибали и главорези ще бъдат заменени от други – това е единствената промяна, която ще се случи. А овчедушният българин ще търпи, докато му смъкнат и епидермиса, но няма да направи революция. То и да направи полза няма: канибалите и главорезите ще купят водачите й, ще ги овъртолят в схемите си и финито.

Станимира Петкова

barometar.net