Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Тъпи неблагодарници, Портних не ви е виновен за всичко!

Поредният недоволен се оплаква от кмета Портних, че някой си сложил паркинг скоба на тротоара. И иска от кмета да махнел скобата?! Друг недоволник снимал дупка на улицата и иска кмета да я запълни?! Има и дежурни недоволници от булевард „Левски“, които при всеки дъжд снимат като изоглавени как водата се стича по булеварда. Относно този прословут булевард няма шофьор, с когото съм разговарял и да не е изтъквал предимствата му.

Тъпи неблагодарници, не виждате ли направеното? Какво очаквате? Кмета да се занимава лично с всеки проблем в града? – при толкова хора в администрацията си! Комплексари, вие сте слепи за новите улици и булеварди, за рановираните тротоари, за новите детски площадки, за Спортна зала, Юнашкия салон – за всичко хубаво направено във Варна! Къде бяхте 13 години, тъпи неблагодарници, когато управляваше Кирил Йорданов и градът западна? Днес, за всяка дреболия ви е виновен кмета, сякаш е длъжен денонощно да обикаля града и да следи за дупки, откъртени бордюри, пълни шахти и напукани фуги?

Кметът можеше да бъде по-твърд с Домусчиев по време на кризата с боклука през лятото и да го накара да си свърши работата! Портних може да прояви инициатива за стадион „Варна“ и да накара ТИМ най-накрая да го построят. Портних може да прекрати договора с „Лафките“ и да ги махнат от спирките. Може да съкрати част от администрацията си, която надхвърля 1000 човека.

Но да го занимавате с всевъзможни простотии, това е абсурдно! Огледайте си, вижте направеното, зарадвайте му се и после пишете за паркинг скоби, фуги и плочки.

barometar.net