Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Христо Кирчев: В дебата Румен Радев не можа да надскочи казармения си манталитет

Бившият кмет на Варна, Хридсто Кирчев коментира в типичния си колоритен стил снощния дебат между Румен Радев и проф.Анастас Герджиков и реакциите след него:

„Дебат?!
Май беше разговор между две личности с различен манталитет. Очаквах повече динамика, открит спор, но самия регламент на дебата го направи скучничък.
Всъщност беше демонстрация на два различни характера…
Гледам във ФБ телешки възторг към президента Радев, но не можа да надскочи казармения манталитет. Герджиков със типичната стойка на интелигента, по-лежерен, по-спокоен, с липса на агресия към опонента.
Доста силен край на представянето му, стана по-уверен и по-атакуващ.
Приятно беше ръкостискането в края на дебата.
Разбира се, това е моя избор. Ще гласувам за проф. Герджиков!

Отмина дългоочаквания дебат между кандидатите за президент ген. Румен Радев и проф. Герджиков.
Май коментарите са по-интересни!
Тази сутрин в “Здравей България”, симпатягата Виктор Николаев беше поканил за дискусия относно дебата, Светлана Шаренкова-инициативен комитет ген. Радев и лежерния Нидал Алгафари-инициативен комитет проф. Герджиков, готов за ролята на Христос.
Ами каквито кандидатите, такива са и подържащите.
Шаренкова с прическа, външен вид и гласец на Баба Яга от детските филми, Алгафари-спокоен и точен като проф. Герджиков.
Шаренкова постоянно подчертаваше какъв герой на съвремието е Румен Радев, повел борбата срещу чудовището Бойко Борисов. Напълно забравила как храбрия войник Швейк се беше скрил в ъгъла на Президентството и хората бяха го забравили. Кротуваше си докато Прокуратурата не нахлу в Президентството. Огорчен и с наранено самолюбие, излезе с вдигнат юмрук от Президентството, призова за кръстоносен поход срещу корупцията и безправието. Забрави да спомене как бяха подготвени “протестите”, кои плащаха за тях, ролята на Американското Посолство, новата Американска администрация, и Капитолия, прилагайки закона Магнитски. По-късно му помогнаха чрез обаятелните Кирил и Асен да създадат нова Партия ПП. С клишетата на 70-те години Шаренкова обясняваше какъв Супермен е Румен Радев и какво светло бъдеще ни чака.

Нидал Алгафари, спокоен, с липса на агресия, още в началото заяви че всеки си има предпочитания за кого да гласува, но той предпочита качествата на проф. Герджиков и затова е влязъл в инициативния комитет.
Шаренкова във всяко второ изречение повтаряше опорката че професора е слуга на мафията, Пеевски, Доган, Бойко Борисов, забравила че шеф от бившето КГБ наложи на будалата Нинова никому незнайния летец-Генерал за кандидат. И че Бойко Борисов също помогна със скучната Цецка Цачева.
Днес Румен Радев я качи на ешафода от безмерна благодарност. Явно “изчегъртването” се нуждае от доста подлост…
Хубавото е че предизборния цирк привършва. Започва къде по-мащабен. Съставяне Парламентарно мнозинство и Правителство.
Наивните да чакат реформи!“

barometar.net