Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

На Ани Салич не й върви в любовта

На Ани Салич не й върви в любовта. След развода със сърбина Бранко, журналистката така и не успя да се задържи дълго с друг. Преди 2 години звездата на Нова тв излизаше за кратко с банкер на средна възраст, но удари на камък. Доскоро пък се е виждала със заможен бизнесмен – вносител на вино и тютюневи изделия, ала се е разделила и с него, издават запознати.

В началото любовта им започнала обещаващо, но се стигнало до разрив. Причините за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над интимния си свят и предпочита да говори само за работа. Нейни близки обаче твърдят, че връзката й с бизнесмена e приключила с големи скандали. Имало дори закани, че ще изнесе пред медиите интимни подробности за отношенията им.

Сега Салич се опитвала да превъзмогне болката от поредната раздяла. 52-годишната звезда обвинявала себе си за любовните си несполуки. Пред хора от обкръжението си тя споделила, че е станала твърде затворена и безкомпромисна. Като по-млада била склонна да търпи мъжките недостатъци, но вече не била така сдържана и лесно се палела от най-малкото.

Не е тайна, че навремето Ани дълго търпя бившия си мъж Бранко, преди да се разделят. След години нещастен брак тя събра сили да се разведе със затъналия в хазартни дългове сърбин. След раздялата двамата не искаха да се гледат даже и на снимка, но в последно време са затоплили отношенията си.

Говори се, че водещата и бившият й се сближили заради трагедията, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020-а майка му почина внезапно на 86 години. Въпреки че е разделена с бащата на децата си, новинарката винаги е уважавала бившата си свекърва и смъртта й я съкрушила. След кончината на възрастната жена Ани и Бранко започнали да се виждат все по-често. Те се събирали и си припомняли хубавите моменти от миналото „Едва ли ще се съберат отново, но поне се опитват да са приятели”, коментират близки до Салич.

Навремето тв звездата бе много огорчена от бившия си съпруг и безотговорното му поведение. Отношенията им бяха силно обтегнати заради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че постепенно той изхарчил половината семейни спестявания по казината и това толкова вбесило водещата, че най-накрая се осмелила да се разведе. Бранко също бил жестоко обиден, защото дочул, че тя го е наричала „комарджия” и „нехранимайко” пред общи познати. Това си личеше и от постовете му в социалната мрежа. „Не изгаряйте себе си, за да стоплите другите. Няма да го оценят!”, „За да си мъж, не е важно да имаш скъпа кола и пари. Важното е да си държиш на думата“ – това са част от публикациите на сърбина във Фейсбук, писа Уикенд.

След развода за Бранко настъпи крах и в бизнеса. Фирмата му обяви фалит и бе заведено съдебно дело срещу него заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала му. И до ден днешен той не може да си стъпи на краката в материален план. Не стига другото, ами го застигнаха и проблеми със здравето. Откакто жена му го напусна, той три пъти е лежал в болница. Сърбинът получил стомашните проблеми, защото се хранел само веднъж дневно, наблягал и на алокохла. Той тотално загубил апетит, а и вече нямало кой да му готви и да домакинства. Болежките му се обострили и заради силния стрес, който изживявал. Депресията го състарила и му повлияла психически, а смъртта на майка му напълно го смачкала.

Явно през последните месеци на водещата й е дожаляло за бившия, който преживя не една или две житейски несполуки. Тя все по-често го навестявала, за да повдигне духа му, да поговорят като приятели и да споделят моменти от ежедневието си. Обсъждали и най-скъпите си хора – двете си деца Лазар и Хана, които вече са големи и са поели своя път в живота.

За да се пребори с лошото настоение след поредната раздяла, тв звездата прибягва не само до приятелски разговори, но и до други по-сигурни методи. Запознати твърдят, че тя се е подложила на поредица от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс.Салич вярвала, че освежаването на външния й вид е крачка към нови вълнуващи преживявания в личен план. Зрителите също отчитат, че изглежда чудесно за възрастта си. „Тази жена не остарява!”, коментират почитатели на Ани в мрежата.

От кухнята на телевизията издават, че не само любовни, но и финансови тревоги за застигнали новинарката. Заради коронакризата заплатата й е била орязана почти тройно. Когато се премести от Би Ти Ви в Нова тв преди 7 години, тя се договорила за впечатляващите 17 бона на месец. Сега обаче се задоволявала едва с 6. Водещата била бясна на ръководството и дори се канела да напусне, но после установила, че няма къде да отиде – и в другите електронни медии предлагали подобно заплащане, че даже и по-ниско. В крайна сметка Ани останала, но вече вършела професионалните си задължения без ентусиазъм.