Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Видеото от сватбата на здравната министърка мистериозно изчезна

Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори от самата нея. Бизнесменът Петър Сербезов, който е съдружник в Специализирана Болница за Лицево-челюстна и дентална хирургия. е почитател на козметичните и разкрасителни процедури.

Мъжът на Асена Сербезова явно държи на външността си и не изпитва неудобства да позира по бански, демонстрирайки мускули. Нищо от милионерския лайфстайл не е чуждо на Сербезов – скъпи коли, лъскави часовници, почивки и безкрайни нощни гyляи.

„Видеото от сватбата на министър Сербезова беше изтрито. Не разбирам защо. Младоженците са млади и богати, манталитетът им е като на повечето българи, а новата министърка на здравеопазването е представител на един от най-мощните световни бизнеси – фармацевтичния. Да продължават промяната.“, коментира журналистът Явор Дачков.

Същата съдба сполетя и снимките на Петър Сербезов, на които той позираше с автомобилите си за по над 200 хиляди лева и с швейцарски баровски часовници „Ролекс“ за 30-40 бона, пише hotarena