Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.01.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Забъркаха Никол Станкулова в скандална схема с лекарства

„За една седмица свалих 10 килограма.“

С тази информация мошеници вкарват Никол Станкулова в поредната фалшива схема. Този път името на синоптичката е замесено в продажба на лекарства, с помощта на които уж се свалят драстично бързо килограми. Никол алармира в социалните мрежи за измамата.

„През последните две седмици получих над 200 запитвания за този продукт – искам да кажа, че не участвам в тази кампания и не използвам тези продукти“, споделя Станкулова. Недоброжелателите намесват красивата синоптичка заради перфектното й тяло. Макар да роди второто си дете в края на октомври, Станкулова продължава да има идеални форми. Именно това е и причината измамниците да се възползват от името й. Лесно отслабване след раждане е най-продаващата стратегия. Освен че се спекулира с името й, Никол има и други притеснения, свързани с качеството на продаваните лекарства. Последователите й, които са се опарили от кофти хапчетата, разкриват, че има случаи и на натравяне.

„Оказа се, че лекарствата са опасни и вредни и вече има потърпевши, които са попаднали в токсикология вследствие на употребата им! Затова, моля ви, пазете се, не ги купувайте и не ги ползвайте“, предупреждава тв водещата.

Това не е първи случай, в който Станкулова трябва да се защитава от измами с името й. В началото на декември то е замесено в подла фейсбук измама, а киберпрестъпниците са направили неин фалшив профил. Чрез него те агитират почитатели на красивата синоптичка да си дадат личните данни, а в замяна може да получат награда.

„Моля, всеки, който срещне този профил, да го докладва и да не попълва никакви данни за печалби от него“, алармира тогава Станкулова.