Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Филип Аврамов плаща сметките и на двете си жени

На снимката Филип и Севинч

Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във филма „Чичо Коледа“, който се върти по кината. Актьорът плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Всеки месец той помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна щерка.

Талантливата певица, която стигна до финалите на „Гласът н а България“, заряза музиката и сега работи като медицинска сестра в детска градина. Заплатата й обаче е малка и въобще не й стига, за да се грижи сама за момиченцето.

Затова и Фицата всеки месец дава издръжка и отделно плаща сметките й за ток и парно. Заради нея той заряза жена си Милена, с която имат пораснала дъщеря. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, но след като той се раздели със Севинч, с Милена стоплиха отношенията. Тя дори взе участие в спектакъла му „Последната нощ на Сократ“ в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали. Според запознати клюката не е вярна и Фицата няма жена до себе си. Това обаче не му пречи да продължава да погасява сметките в дома на Милена, с която са в прекрасни отношения.

Той се разбира прекрасно и със Севинч. В стендът комедията „З@щото съм известен“ дори споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.

Актьорът плаща задълженията си по къщата в квартал „Надежда“, която в последните две години не успява да завърши заради липсата на средства. Актьорът има и два заема към банки в размер на 11 000 лева, които обаче не може да погасява заради липсата на достатъчно ангажименти и сигурни доходи.