Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Халваджиян изстиска и последните капки от „Като две капки вода”

Певецът Георги Христов коментира началото на новия сезон на овехтялото шоу „Като две капки вода”, с циничен апломб: „Като два тона лайна! Стар бардак със стари курви! И стара маман Халваджиан!” Не приемам толкова краен изказ, но шоуто изглеждаше изхабено, участниците в журито приличаха на компания, събрала се в квартално барче, която пуска стари шеги. Да не говорим за репликите на водещите – скучни и блудкави. Единствен Юлиян Вергов възропта срещу бездарните сценаристи, които опропастиха реакцията на публиката, след великолепното представяне на Фики.

Шоуто няма онзи заряд от началото и все едно се излъчваше от читалището в Карнобат. Къци започна с песен на „Рамщайн“ , което беше най-малката беля за вечерта. Азис се надцени с имитацията си на Джоуи Темпест, другите се представиха на средно ниво. Усещаше се липсата на Димитър Рачков. Зуека не е смешен, а Геро се опитваше безуспешно да вдъхне живот на бездарните реплики на сценаристите.

Ужасно начало на шоуто, което кипеше от заряд в началото. Маги Халваджиян трябва да го спира, докато е време. И да разбере, че трябва да се отказва от проектите си, когато са в апогея си. Не да ги изстисква до последно, като лимони.

Последните капки от шоуто „Като две капки вода“ отдавна са изстискани – останало е бледо подобие от първите сезони.

Станимира Петкова

barometar.net