Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Във Варна, Патриотичната коалиция разчита на мажоритарна подкрепа за Иван Иванов

Патриотичната коалиция ВМРО-БНД, „Воля“ и НФСБ регистрира кандидат- депутатската си листа за парламентарните избори. Водач на листата е популярният евродепутат от ВМРО, Ангел Джамбазки. Втора е Полина Цанкова – Христова, от партия „Воля“, а на трето място е бившият депутат Иван Иванов. На четвърто място е Теодор Карбов, на пето Веселин Кунчев, а на шесто е областният координатор на ВМРО, Венцислав Сивов.

Полина Цанкова е родена през 1977 г. По професия е инженер. В 44-то Народно събрание е член на Комисията по енергетика, Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и зам.председател на Комисията по външна политика. Владее английски и руски език.

Иван Иванов е роден през 1965 г. По образование е филолог. Работил е като началник на направление „Оперативно-издирвателна дейност” в Пристанище Варна. По-късно се занимава с частен бизнес, собственик е на верига ресторанти във Варна. На местните избори във Варна през 2015 г. бе избран за общински съветник от коалиция „Варна“. На парламентарните избори през 2017 г. е кандидат за народен представител в листата на БСП. Тогава получи рекорден преференциален вот от 4394 гласа и бе избран за депутат в 44-тото Народно събрание. След разногласия с ръководството на БСП, Иван Иванов напусна парламентарната група на БСП и на парламентарните избори през 2021 г. е включен в гражданската квота на листата на ВМРО – БНД, ПП Воля.

В управленската им програма е заложено още повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и национално отговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм“. – каза след регистрацията Венцислав Сивов. 

barometar.net