Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Минеков и просто Наско финансирали с над 93 000 лв. стриптийз шоу в бар

Бившите министри на културата Велислав Минеков и Атанас Атанасов известен като „щастлив петък“ финансирали през Национален фонд „Култура“ трансшоу.

Това става ясно от публикация във Фейсбук на журналиста Явор Дачков, който публикува и снимки от афишите на шоуто. От тях става ясно, че мъже пременени като дами с ясен знак 18+ изнасяли представление в месеца на жените – март. „За да сбъднем и най-смелите ви фантазии и желания сме поканили не две, а три Драг Кралици“, пишат организаторите на шоуто, което е финансирано от културното министерството под управлението на Велислав Минеков и Атанас Атанасов. Бившият министър на спорта Красен Кралев коментира скандалното финансиране:

Драг Кралиците на Промяната!

2-те години „промяна“ оставиха скандално и шокиращо наследство във всички сектори. Това което Наско „Щастлив петък“ и мъкнещият ковчези Минеков са надробили в Министерство на културата обаче не може да се подмине!

93 248 лева заделили от Национален фонд „Култура“ за организаторите на транс стриптийз в някакъв бар. Над 77 000 от тях са по програмата (забележете !!!) „За възстановяване и развитие на частни културни организации“.

Кошмарно. Не се правя на пуритан. Уважавам изкуството във всичките му форми – и масовото, и „по-трудно смилаемото“. Възхищавам се на творците, дори и когато това, което правят, не отговаря на собственото ми чувство на естетика.

Но това… Това е дъно със знак „18+“, чиста порнография с нулева художествена стойност.

Не знам за вас, но на мен толкова „промяна“ ми стига.

barometar.net