Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Нова MeToo бг“звезда“: Таня Боева била удряна от бившия си съпруг, той отрича

„Заедно с друга жертва на насилие представих документи как съм била тормозена.“ – заяви Таня Боева пред бг влогърката Глория Йорданова.

Боева твърди, че 5 години е била пребивана от бившия си съпруг, а на улицата е била заплашвана от криминално проявени лица.

Тя споделя, че мъжът й станал агресивен към нея, излизал с приятели и пиел, а след това редовно устройвал битови скандали вкъщи, завършващи с шамари. Боева често пъти била със синини , отоци и хематоми по лицето. Заради популярността си певицата не се решавала да подаде жалба в полицията.

Бившият й съпруг Михаил Бургуджиев отрича да е посягал на певицата: “За поредните измислици на бившата ми жена съм завел дела, тъй като никога и по никакъв начин тя не е била заплашвана или малтретирана от мен или член на фамилията ми. Никога не съм я докосвал и с пръст! Винаги съм се грижил и за двама им. Освен това възпитанието и разбиранията ми не позволяват да вдигна ръка срещу жена, камо ли срещу майката на детето ми.

Таня Боева с младия си любовник

Според „Уикенд“ Таня Боева се е разделила с Мишо Бургуджиев заради друг мъж и влечението на певицата към него е причината за краха на 18-годишния й брак.

barometar.net