Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сестрата на Лена Парапета напуснала България заради ГЕРБ?!

Болницата, която трябваше да в центъра на София, за да е достъпна, бе изнесена в покрайнините. Създадоха акционерно дружество, само и само депутат от ПП да стане директор – заяви Десислава Атанасова по време на шесторен предизборен дебат между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по bTV.

Участие в дебата взеха Томислав Дончев, Делян Добрев и Десислава Атанасова от ГЕРБ – СДС, Лена Бориславова-Парапета, Георги Ганев и Искрен Арабаджиев от ПП-ДБ.

„Г-жа Бориславова обеща по-високи заплати за лекарите, медицински сестри и санитари. Това още не е факт“, изтъкна Атанасова. „Това е факт. Говорете си със сектора“, прекъсна я Бориславова.

„Доходите на хората не растат. Инфлацията ги изяжда и покупателната възможност на хората е намаляла рязко. Ние сме били във всяка точка на България и хората казват, че не могат да си позволят това, което са купували преди 20 години. 80% от гражданите не могат да си позволят да си купят много неща“, каза Атанасова, цитирана от Блиц.

Лена Парапета, върната от любовника си Кирил Петков в политическата надпревара опонира: „Сестра ми е млад лекар, който напусна страната по време на вашето управление. Заплатата й беше 900 лв., караше 12-часови смени, което е унизително малко за млад лекар. Предложихме покачване на доходите. Сега заплатите на младите лекари са 2000 лв. Аз съм тук заради това. Онези 800 хиляди човека, които изгонихте от страната да могат да се върнат“, каза тя.

„А те върнаха ли се?“ – попита я Делян Добрев.

barometar.net