Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Иван Портних: В неделя ще бъдем победители!

Пред хиляди симпатизанти на партията, които препълниха зала „Младост“ в ДКС във Варна, лидерът на партията Бойко Борисов, лидерът на СДС Румен Христов, лидерът на ЕНП Манфред Вебер, евродепутати и кандидати за народни представители, oбластният координатор на ГЕРБ Иван Портних заяви, че в неделя коалицията ГЕРБ-СДС ще подобри своя резултат в Морската столица и ще излъчи поне 6, а защо не и 7 народни представители.

„Напълнили сме тази зала не за първи път и вярвам, че това е ясен знак за поредната победа, която всички ще постигнем. Победа в името на по-добро бъдеще. С тези думи кметът на община Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ Иван Портних приветства членовете и симпатизанти на ГЕРБ – СДС в Морската столица.“

Той продължи с кратка ретроспекция на случващото се в страната: „Спря ударното темпо на облагородяване в областта, което демонстрирахме по време на правителствата на Бойко Борисов. Безброй са придобивките във всяко едно населено от област Варна. Училищата, спортните площадки и комплекси, междублоковите пространства, пречиствателните станции, бул. „Васил Левски“, който ни служи вече години наред за облекчаване на трафика и ще продължи да ни служи десетилетия наред“.

Иван Портних благодари на симпатизантите на ГЕРБ и припомни, че на предишните парламентарни избори ГЕРБ-СДС Варна постигна най-високите резултати в страната и излъчи 5 народни представители.

„Убедени сме, че с този отбор в неделя ще изпратим 6, а защо не 7 народни представители от Варна“, коментира Иван Портних и продължи:

„Вярвам, че всички се убедиха в шарлатанията, които се опитват да ни пробутат. През последните години това развитие, на което бяхме свикнали, просто спря. Откраднаха ни мечтата. Спря АМ „Хемус“, спря проектът за индустриална зона, спря проектът за АМ „Черно море“, за втория Аспарухов мост. Вече трета година няма нито една отворена европейска програма, по която да могат да кандидатстват големите общини така както правихме 10 години преди това“.

„Тези, които претендират да са умни и красиви не успяха да открият нито една програма. Това е ярката програма на неможенето. Както ги нарече президента Румен Радев „шарлатани“. Както казвам аз – това са шарлатани, които са тръгнали на лов на шарани. Ние от морската столица знаем, че в морето шарани няма. След 2 април ще направим така България да се върне към нейното европейско развитие. В неделя ще бъдем победители“, допълни той, цитиран от varnanovini.bg