Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.10.2023
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Светски новини

Робърт де Ниро стана баща за седми път

На 79-годишна възраст филмовата легенда Робърт де Ниро се сдоби с още едно дете. Така актьорът от „Шофьор на такси“ и „Жега“ вече е баща на седем деца. Звездата разкри информацията за новото си дете в интервю за ET Canada, където говори за предстоящия си филм „About My Father“ / „За баща ми“ и за родителството по принцип.

Запитан за шестте си деца, Де Ниро поправя водещата: „Седем, да бъда точен.“ Става ясно, че той наскоро е посрещнал на бял свят седмото си дете, като обаче отказва да влезе в подробности за бебето или за майката.

Впоследствие представител на актьора потвърди пред „Асошиейтед прес“, че Де Ниро е станал баща, отново без да се разкрива повече по темата. Не се очакват и следващия изявления по въпроса.

Робърт де Ниро има общо шест деца от предишни връзки. От първата си съпруга Даян Абът има двама наследници – дъщеря му Дрена на 51 години и сина му Рафаел на 46 години. С бившата си приятелка Туки Смит актьорът има близнаци – Джулиан и Арън на 27 години. От втората си съпруга – Грейс Хайтауър, той има 24-годишен син и 11-годишна дъщеря.

Относно поведението си като баща Робърт де Ниро споделя, че се стреми да бъде любящ, но понякога му се налага да подхожда строго към някои неща.

„Няма начин това да се заобиколи с децата. Не ми харесва, че трябва да налагам закони и подобни неща, но понякога просто нямаш избор. Мисля, че всеки родител ще каже същото. Винаги искаш да постъпиш правилно с децата и да застанеш на тяхна страна, но понякога не можеш“, споделя той в интервюто си за ET Canada.