Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Шкварек публикува скандално видео как ЛГБТ късат и режат снимки на свои врагове

ЛГБТ организации съдят Милена Славова за „насаждане на омраза“, понеже е изказала мнение срещу тях.
Малко перспектива, пише в профила си във фейсбук Кристиян Шкварек и допълва:

Същата ЛГБТ общност, която в момента се прави на жертва, всъщност обожава да сипе агресия , помия и омраза по другите. Преди две години, в София, на 10 Октомври 2021, същите хора извършиха ритуал на сцена, при който късат и режат снимки на своите политически врагове, намазвайки ги с червена боя под звуците на песен, призоваваща към убийство. Сред „0бeзглaBeнитe“ сме генерал Христов Луков и….аз. Ето скандалното видео: https://www.facebook.com/kr.szkwarek/videos/5902803573156441?locale=ms_MY
Мястото е „Koncept Space“ в центъра на София. Събитието се наричало „Queer въртележка“. Млада жена, облечена като мъж, вади снимки на хора една по една и ги къса, мачка, „0безглавява“ или пробожда с нож под виковете на тълпата. Първата снимка е на героят от войните за Обединение генерал Христо Луков. Веднага след него следвам аз. Младата жена вади нож, с който прави знaк пpез гъpло преди да разкъса моята снимка и да я намаже с червена боя. Публиката, състояща се от видни представители на ЛГБТ движението реагира най-бурно именно на моята образна, публична екзекуция.
Споделих видеото още тогава и уверих въпросните изпълнители и организатори, че не възнамерявам да ги съдя. Това са методите на слабите хора, на доносниците, на онези в класната стая, които те обаждаха на госпожата. Тоест – техните методи.
Вместо това ме мотивират още по-силно да се занимавам с Шествието за Семейството и с публичната си дейност срещу идеологията им. Така от няколкостотин души през същата 2021-ва, тази година на шествието достигнахме над 6000.
Та, перспектива. Такава е разликата между нас и вас. Когато вие сипете омраза и агресия срещу нас, ние не ви съдим, не ревем като ощипани и не ви „обаждаме на госпожата“. Затягаме ръкави и се мотивираме да посрещнем вас и вашата идеология на терена на обществения дебат.
Вие сипете отвратителна помия и мразите противниците си, но лягате по корем да ревете какви сте жертви при всеки удобен момент. Не сте жертви, не сте добрички, не сте безобидни – знаете много добре колко силно мразите и на каква агресия сте способни, стига да е при закрити врата, зад гърба на човек или зад компютърния екран.

barometar.net