Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Неуравновесеният Коцев заплашва журналист с побой

Кандидат-кметската кампания за Благомир Коцев приключи! Във видео разпространено в социалните мрежи се вижда как заплашва с побой журналиста Николай Караколев. Докато гледа репортаж, в който Караколев му задава неудобни въпроси, Коцев казва: „Направо щях да му вкарам един! ….Човек, направо щеше да ми падне пердето и да ми свърши кампанията.“

Блажко не е далеч от истината – след отправените заплахи към журналист, кампанията му е провалена и приключи. Във видеото се вижда истинското лице на кандидата на ПП – неуравновесен човек, който при най-малката провокация е готов да пребие опонента си.

Как такъв неуравновесен типаж може да бъде кмет на Варна?

 При най-малката провокация или опониране той ще стига до заплахи и физическа саморазправа – това доказва тезата ни, че е мамино детенце израсло под крилото на баща си Рубин и не е способно да участва във властта.

Характерно за мамините детенца, родени със сребърна лъжичка в устата е, че се считат за недосегаеми. Окрилени, че имат богати бащи те имат огромно самочувствие, избиват комплекси върху обикновените хора и правят, каквото си искат. Такива като Коцев могат да пребият човек, да карат пияни и да им се размине.  Те го знаят, защото са видели как други мамини детенца се измъкват невредими от закона.

Примери за подобни мамини детенца има много, но досега мамино детенце не се е борило за кметския пост във Варна. И виждате докъде води това: Коцев брутално заплашва журналист с побой!

Няма как неуравновесен човек, като него да стане кмет на Варна. Това означава, че всеки който му опонира или му е неудобен да бъде заплашван и пребит.

Маминото детенце на Рубин Коцев трябва да знае, че подобни прийоми може да прилага в семейството си, в комплекс Хоризонт, но не и в обществото.

Ето линк към побойническите мераци на Благомир Коцев: https://www.facebook.com/reel/1744929729278363

barometar.net