Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.02.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Наталия Кобилкина e с нов мъж

С нов заможен и млад ухажор се е сдобила сексоложката Наталия Кобилкина. Красивата рускиня, която от години живее и у нас, потвърди, че има мъж до нея, но още отношенията им не са стигнали до годеж или даване на пръстен.

„Има мъж до мен, не знам още дали съм влюбена или не, но не съм стигнала до брак. Не мисля, че съм жена за един мъж за цял живот“, засмя се Кобилкина.
През май месец психоложката се разведе с втория си мъж – гърка Такис. Двамата имат момче – Филип.

„Няма нещо конкретно, което да кажа за развода. Просто аз не съм почитател на това да се правят компромиси, за да върви бракът. Трябва да искаш всяко нещо, което правиш. Аз правя само това, което наистина искам. Колкото повече хора започнат да осъзнават, че това не е компромис, а техен избор и колкото повече спрат да играят жертвата, толкова по-щастливи бракове ще има“, смята Наталия, пише България Днес.

Тя добави, че със съпруга си продължават да са в добри отношения. „Имаме прекрасен син, за когото и двамата се грижим поравно. Той няма да усети това, че сме разделени. Знаете ли, аз не съм привърженик като много хора, които усещат, че връзката не върви, и от страх да не останат сами, да продължават брака. В такива отношения хората накрая се намразват. Пак се разделят, но това става драматично. За мен ключовата дума в една връзка е развитие“, каза сексоложката.

В момента освен младия, красив и богат англичанин и други мъж се интересуват от Наталия. „Ухажват ме много хора. Аз, разбира се, избирам“, смее се тя. За първи път сексоложката призна, че раздялата й с Такис не е заради друг човек. „Нямахме никакви други връзки. Разделихме с на чисто. Ако се появи трети човек, значи раздялата трябвало да стане отдавна“ посочи Кобилкина.

Според нея жените днес много лесно могат да изберат мъже, стига да знаят какво искат. „Мъжете са много лесни Техният мозък е по-елементарно направен. Имат две полукълба – ляво и дясно, едно е емоции, другото логика. При нас жените има 40% повече невронни връзки между двете полукълба. Т.е. ние все мислим и чувстваме. А те – или мислят или чувстват. Затова, ако жената умее да натиска полукълбото на мъжа – да бъде нежна с него, да му чурулика, да показва, че е щастлива, да бъде красива, сексуална – готово. Не е трудно. Никой не иска да имаш 5 висши образования или да бъдеш супер умна. Велика жена не е тази, която е по-умна от мъжа, а тази, която го кара той да се чувства по-умен. А ние се борим за тази еманципация и колкото повече го правим, ставаме все по-самотни“, смята Наталия.

Според нея, за да е щастлива връзката, жената трябва и постоянно да ангажира мъжа със себе си. „Не се мисли – ох, няма да му тежа, ще се справя сама.“ Пълни глупости! Трябва да го караш да ти прави масажче, да се разхожда с теб, да си говорите, да ти купува неща, дори и малки. Жени, които не ръчкат мъжете си, остават без тях. Това е доверие – да имаш нужда от тях и те от теб“, съветва Наталия.