Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.02.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Андрей Райчев: България в момента е тенджера под налагяне

Тенджера под налагяне, а не вулкан – промяната отдолу не води до промяна отгоре, за да се отпуши и освободи напрежението. Така в студиото на Нова телевизия определи политическата ситуация в момента в страната социологът Андрей Райчев.

До края на войната в Украйна няма да има промяна, тъй като според Райчев, външни сили в лицето на „нашите съюзници и партньори“ крепят стабилно правителство у нас, разглеждайки ни като прифронтова държава.

Бойко Борисов ще продължи да стои и да си чака, най-вероятно моментът на ротацията, като през това време ПП/ДБ ще продължат да носят голямата отговорност и да търпят щети.
Бойко Борисов в сглобки не участва, управлението на държавата е агония

Бойко Борисов в сглобки не участва, управлението на държавата е агония

ПП си веят знамена с „Възраждане“ и БСП, а целта им е само да кажат, че мачкат ГЕРБ

Андрей Райчев коментира и подробно „загубата“ на „Възраждане“, които не са се адаптирали към новата ситуация и с неподкрепата на Ваня Григорова са направи къс тактически ход, а не дълъг стратегически. Припознавайки Григорова като пряк конкурент, са загубили в тезата на Райчев. Реално партията на Костадин Костадинов на последните избори отбелязва спад и той губи в стратегията си на всеки избори стъпка нагоре и така постепенно стигане до властта. „Възраждане“ навсякъде игра партийно на тези избори, не направи мажоритарна кампания, а това на местни избори не работи, информира offnews.bg