Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Деси Слава попречила на футболната кариера на Мастагарков от „Игри на волята“

31-годишният Благомир Мастагарков, който нашумя в актуалния сезон на шоуто „Игри на волята“, не прави изключение от останалите футболисти, които се хвалят с връзки с фолк певици. Още в ранните си години като играч на „Марица“ (Пловдив), съдбата го среща с Деси Слава, с която има кратък любовен романс, но спомените от ония времена още му държат влага, пише „Галерия“.

Клюките обичат да го свързват и с колежката й Галена, а приятелството му с плеймейтката Николета Лозанова също буди съмнения за интимност. На малкия екран в „Игри на волята“ мачото показа и привличане към друга знойна мадама —съплеменичката му Моника Минкова, носителка на титлата „Мисис България 2020“.

Мистър Мастагарков, както го титулуваха в „Игрите“, няма скрупули от това да разказва за някои от бившите си любови. За Деси Слава например признава:

„Изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, по-късно я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция“, не крие вълненията си и днес Благомир. Отношенията му с блондинката обаче довели и до сериозни сътресения в кариерата му на футболист. „Собственикът на клуба, в който играех тогава, се подразни от това и реши да прекъсне моите права. А бях в много добра форма. Треньорът го сваля от автобуса, с който трябва да замине за чужбина със съотборниците си.

После занимава за Англия, където се изявява като модел, учи и психология.

Бившето острие на „Локо“ се снима с розова коса в един от най-големите хитове на Галена – „Мама Ураган“. Там той играе кукления партньор на Барби. Оттогава му лепват етикета „Българския Кен“. Доколко обаче отношенията му с палавата изпълнителка от Смядово са само на снимачната площадка, историята мълчи.